Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Nyheter och uppdateringar

Utbildningar 2018

För oss på Marval Nordic är det av största betydelse att våra kunder är framgångsrika i sina verksamheter. Detta innebär att vi inte bara nöjer oss med att de tar del av våra system och tekniska lösningar. Vi vill också vara med och säkerställa att våra lösningar används på bästa möjliga sätt.

Marval Nordic erbjuder kvalificerade utbildningar i handhavandet av ärendehanteringssystemet Marval MSM. Utbildningarna riktar sig både till administratörer och handläggare i systemet.

Administratörerna ges en djupare genomgång av gränssnittet och hur konfigurering av MSM görs. De olika menyerna med innehåll gås igenom och teori varvas med praktiska övningar. Målet är att efter genomförd utbildning kan de flesta dagliga aktiviteter avseende konfigurering och förvaltning av MSM utföras av administratören.

Handläggarutbildningen riktar sig till de som kommer arbeta som handläggare i MSM och hantera ärenden av olika typer. Utbildningen ger en kunskap och förståelse om MSM och dess funktionalitet i användargränssnittet.

Xtraction ger oanade möjligheter att analysera verksamheten och utfallet av olika aktiviteter. För att kunna utnyttja verktyget optimalt så tillhandahåller därför Servicesoft utbildningar i utnyttjandet av Xtraction.

Utbildningarna kan skräddarsys efter kundbehov. De vanligaste typerna är dock en mer omfattande utbildning för de personer som skall ansvara för att skapa rapporter. En enklare utbildning kan erbjudas de personer som vid behov vill kunna gå in och skapa egna rapporter utifrån givna parametrar men ändå ha möjligheten att filtrera data utifrån aktuellt behov.

För att läsa mer om vad kurserna innehåller och vilka datum som kurserna är på, klicka här.
 

Kontakta Oss Se alla Artiklar

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov