Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Nyheter och uppdateringar

Servicesoft byter namn till Marval Nordic

Pressmeddelande
4 oktober 2017

Efter flera år som distributör och återförsäljare av ITSM-lösningen Marval MSM byter svenska Servicesoft namn till Marval Nordic. På så sätt blir bolaget ännu närmare knutet till globala IT-företaget Marval Group och stärker sin ställning på den nordiska marknaden som leverantör av ITSM-lösningar i världsklass.

Marval MSM från Marval Group har länge varit den ledande lösningen för IT Service Management ITSM. I Sverige används idag det molnbaserade systemet av ett flertal stora företag, myndigheter och organisationer. På senare år har ökningen av antalet kunder varit stor.

För att starkare förknippas med varumärket Marval, och för att ytterligare tydliggöra sitt erbjudande, väljer svenska distributören och återförsäljaren Servicesoft att byta namn till Marval Nordic. Stefan Ersbring, CEO för Marval Nordic, ser namnbytet som ett naturligt steg.

– Vi har märkt att allt fler har hört talas om Marval MSM och vi upplever i år en väsentligt ökad kundtillströmning. Det känns därför helt rätt att byta namn. Nu blir det tydligare vad vi gör och vi kan ännu bättre dra nytta av det starka varumärke som Marval har. Vi är väldigt stolta och glada att som partner i Marval Group kunna erbjuda världens bästa lösning för ITSM ärendehantering.

Utöver namnbytet kommer Servicesofts kunder inte att uppleva några större förändringar.

– Vi har i praktiken fungerat som Marval Nordic under en längre tid och vi fortsätter med samma hunger att leverera marknadens bästa ITSM-lösningar med förstklassig service och support, säger Stefan Ersbring

Om Marval Nordic

Marval Nordic är ett IT-företag som erbjuder högpresterande och kostnadseffektiva lösningar för kontroll och styrning av affärsverksamheten – inklusive konsulttjänster och utbildning. Primärt säljfokus är idag marknaden för IT Service Management (ITSM) och i verktygslådan finns två av marknadens absolut kraftfullaste, molnbaserade systemlösningar inom området, Marval MSM och MSM/Xtraction. Bolaget är en del av Marval Group som idag finns i ett 15-tal länder och har fler än 125 MSM-specialister som tillsammans servar över 350 kunder. 

Kontakta Oss Se alla Artiklar

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov