Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Utbildning

Utbildning

Akademiska institutioner anpassr sig för en levande, varierande och  ett utvecklande samhälle. IT-verksamheten har utökat sitt ansvar i denna varierade och lättsamma miljö. Det är allt från administration av flera inlärningssidor, boende, erbjuda säker och smidig tillgång till webb, e-post, utskrift och andra tjänster. Till förbättring av undervisning, lärande, tillgång till forskning och entreprenörskap. Med lägre budget, färre antal arbetstillfällen och de ökande kraven på konvergens står din arbetsgrupp inför en tuff utmaning.

Marval kan hjälpa dig att leverera oavbrutna tjänster i hög kvalite till studenter, forskare, besökare, lärare och administrativ personal, genom att:
· Påskyndade och förenklade processer för både din arbetsgrupp och dina kunder
· Integrera och stödja olika avdelningar och funktioner. Allt från anläggningsförvaltning till finansiering och personal
· Reducera datasäkerhet och affärsöverträdelser
· Underlätta undervisning, inlärning och forskning med hjälp av kreativa verktyg och teknik
· Förbättra din integrationspolitik, med ett homogent och oföränderligt förhållningssätt till olika kulturella och sociala stilar
· Gör det möjligt för din organisation att växa

Förbättra tillgänglighet och integration:
Genom en användarvänlig självbetjäningsportal är det lätt att hitta information, förbättra first time call and fix rates , kunskapshantering, automatisering av e-postmeddelanden och frekvent kommunikation till kunder.
Nå operativ excellens:
Genom minskad administration, ökad mottaglighet, minskade driftsutgifter, grundlig riskbedömning och påskyndad hantering av förändring.
Stöd till inlärande och forskning:
Genom rekommendationer om förslag till tjänsteförbättringar och uppgraderingar av infrastruktur, inspelade processer, automatisering och förbättrad tillgänglighet av system och tjänster.
Framhäv kulturell förändring:
Med effektiv kostnad och kapitalförvaltning, standardiserade processer, analys och prestationsmätning.

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov