Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Oberoende produktcertifiering

Oberoende produktcertifiering

MSM har framgångsrikt certifierats under PinkVERIFY-verktygen för kompatibilitet mot 15 ITIL-processer. Dessutom har det godkänts av AXELOS under ITIL Software-verktyg som är ITIL-processkompatibelt mot både guld och silver. Marval har kunnat tydliggöra mot strikta kriterier och bedömningar som fastställs av systemet att MSM är 100% kompatibel med 15 ITIL-processer.

För att uppnå "Gold" har Marval bevisat att MSM-lösningen har utnyttjats och använts av sina kunder för att automatisera de bedömda processerna i enlighet med ITIL. Nivå "Silver" bekräftar att kunderna har granskats av AXELOS efter att ha köpt och distribuerat mjukvaran och är kapabla till att automatisera ITIL-processer vid behov.

Överensstämmelsen har bekräftats för följande: förändringhantering, incidenthantering, problemhantering, frigöring och distributionshantering, förfrågningsuppfyllelse, servicevärde och konfigurationshantering, servicekataloghantering, servicenivåhantering, serviceportföljhantering, tillgänglighetshantering, kapacitetshantering, händelsehantering, ekonomihantering, kontinuitetshantering av IT-tjänst och kunskapshantering.

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov