Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Implementering

Implementering

Med Marvals implementerings-process och rutiner behöver kundernas resurser inte bygga och skräddarsy lösningen, allt är redan fixat. Från dag ett blir ditt team mer produktivt och kan fokusera på att förbättra den tjänst som levereras till företaget och dess kunder.

Marval fokuserar på kundernas nuvarande prioriteringar, förbättring av kundupplevelse och kommunikation, bästa praxis, investeringsskydd och kostnadsminskning.

Vår projektplaneringen innehåller en detaljerad projektplan som definierar aktiviteter och leveransmål för både kunden och Marval.

Ett implementeringspaket kan till exempel innehålla:

 • Förberedelse av implementering och klassificering av workshops
 • Prototypfas
 • Operativ och administrativ utbildning
 • Användar och gå live tester

MSM är den mest utvecklade och lättanvända integrerade ESM-lösningen på marknaden idag, den utökar omfattningen av serviceleveransen jämfört med den traditionella helpdesken. Det samlar alla viktiga komponenter i ett integrerad och proaktiv ramverk. Ett ramverk utformat för att hjälpa dina supportprocesser och procedurer.

För att säkerställa ett snabbt och smidigt genomförande ger Marval en projektplan kopplad till olika policies och planer baserade på branschstandarder. Verktyget levereras med standardklasser, roller, arbetsflöden och SLA-varningar.

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov