Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Workshops

Flera av våra kunder har många idéer och förslag till hur de kan bli effektivare och hur de kan förbättra sin service- och supportverksamhet. Många behöver hjälp med att omvandla sina förbättringsidéer till tydliga handlingsplaner med kritiska framgångsfaktorer för att verkligen lyckas med sina förändringar. Marval Nordic har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med att ta fram handlingsplaner för att omsätta dem till konkreta förändringar och uppnå mål och långsiktiga resultat.

För oss är det viktigt att våra workshops är baserade på kundens behov samt är utvecklande och inspirerande. Kundens involverande är otroligt viktigt för att skapa en bra workshop, det är tillsammans vi ska komma fram till problem, lösningar, behov och handlingar. Marvals konsulter är ITIL och ISO / IEC 20000-kvalificerad och har en långvarig erfarenhet genom att jobba med olika branscher med olika behov.

Marval Nordic erbjuder heldag eller tvådagars workshop där vi fokuserar på problemlösning och praktiska övningar med kundens medverkan.

 

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov