Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Rådgivning

Det är viktigt för en organisation att känna förtroende för sin leverantör för råd och vägledning. All vår konsultverksamhet är direkt relaterade till att din organisation ska uppnå och behålla en hög nivå inom Service Management. Marvals konsulter är ITIL och ISO / IEC 20000-kvalificerad och har en långvarig erfarenhet genom att jobba med olika branscher, med olika behov.

En utmaning för IT, servicedesks- och servicefunktioner kan vara att kombinera kravet från kunders höjda servicenivåer med ledningens krav på ökad effektivitet och sänkta kostnader. Att finna en lösning på bästa sätt kan vara frustrerande. Ibland är det bra med vägledning, att styras i rätt riktning. Att se det från någon annans perspektiv kan ge dig den perfekta lösningen.

Vi vill erbjuda rådgivning till våra kunder, ett bollplank som är expert inom sitt område. Någon som kan hjälpa dig till framgång för ditt företag. Detta för att kunden ska snabbare lösa problem, fatta tuffa beslut och utvecklas. 

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov