Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Projektledning

Implementeringsprojekt
Även om du som kund själv har en egen utsedd projektledare så vill vi alltid vara delaktiga i implementeringsprojektet. Vi vill ta vårt ansvar för att hjälpa våra kunder förbättras. Orsaken är enkel. Vi vill alltid säkerställa att du inte bara har köpt en programvara utan att du som kund också får det resultat som du förväntat dig. 

Vår projektmodell för ett implementeringsprojekt är baserat på PRINCE2 och våra konsulter har erfarenhet från ett flertal implementationsprojekt för olika kunder med olika behov. Att kunden ska få de resultat de förväntar sig är inte vårt enda mål. Vi vill också få förståelse för kunden, deras behov, mognad och vision.

Våra implementeringsprojekt tar ungefär tre till fem månader där vi tillsammans med kunden kommer fram till uppgifter och ansvar hos båda parterna.

Projektledning
Marval Nordics utvecklare och produktspecialister har lång erfarenhet av projektledning och att på beställning av kund skapa realistiska mål, milstolpar och tidsplaner för att nå projektavslut.

Ibland kan det vara svårt för företag att driva egna projekt och kan därför behöva en hjälpande hand. Marval kan antingen vara drivande i projekt eller bistå med resurser för att korta ner tiden eller underlätta för kunden. 

 

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov