Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

 
Marval

ITSM Tjänster

Aktivera din personal för att uppnå framgång, nå era mål och driva resultat snabbare.
Se hur Marval kan hjälpa dig.

Välj en Kategori

 • konsulttjänster

 • Utbildning

ITSM Tjänster

Marval erbjuder kostnadseffektiva och högkvalitativa utbildningar och konsulttjänster, levererade i överensstämmelse med ITSMs bästa praxis och standarder. Som medförfattare till ITIL och ISO / IEC 20000 är Marval en erkänd expert på ITSM-arenan och främjar aktivt medvetenhet om bästa praxis inom branschen.

Kunskapsöverföring garanteras för att säkerställa att ditt företag får verkliga fördelar med de tjänster som Marval levererar. Vi arbetar med dig och våra konsulter fokuserar på dine behov. Genom dela med sig av vår kompetens hjälper de dig att effektivt genomföra din nya tjänstestrategi och, om så önskas, samordna din kundtjänst förbättringsprojekt genom varje fas.

Vår omfattande portfölj av MSM produktutbildning och ITSM-utbildning fokuserar på kvalité, förbättrad kundtjänstnivå och förbättrad utveckling av personal.

Vi vet att du kan ha några frågor...

Kundfallsstudier

Klicka på loggorna för att utforska mer


 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov