Varmt välkomna till ett frukostseminarium på temat teknologi och förändring – vad händer i branschen idag? Varför behöver man automatisera sin rapportering och visualisera sitt jobb? Och hur påverkar förändringarna mig och min organisation?

Vi har bjudit in två talare med gedigen erfarenhet av IT. De har själva varit en del av förändringen, och kommer under morgonen berätta vad man som företag kan göra för att ligga i framkant.

Magnus Sjölund (konsult i förändringsledarskap, tidigare VD och ubåtskapten) kommer tala om vikten av att vara en del av utvecklingen samt hur man på bästa sätt tar till sig de möjligheter som presenteras.

Mark Van Wyk, (senior software engineer på LANDESK Software/Xtraction, Australien) i sin tur kommer presentera ett case som visar hur IT förbättrade verksamheten och fick en bättre relation med sina kunder genom att visualisera sitt jobb i dashboard.

Efter seminariet finns det tid för att ställa frågor och möjlighet att fördjupa sig i Xtraction, det visuella analys- och rapporteringsverktyg som Mark presenterade. Alla seminariedeltagare får dessutom chansen att registrera sig för en gratis testversion av Xtraction.

När
1 december 2015

Var
Servicesofts konferenslokaler, Gustav III:s boulevard 42, Solna

Hur
08.00 – Välkomna hit, registrering, frukost
08.30 – Magnus Sjölund talar
09.15 – Mark Van Wyk talar
10.00 – Seminariet avslutas, tid för frågor.

Anmälningsformulär