Den 6-7 april 2016 kan Du möta oss på itSMF Expo16, Münchenbryggeriet. Intresset för detta itSMF event är mycket stort och det ser ut att bli 200+ deltagare detta år. Vi är partner för eventet och du träffar oss på bl a i utställningsområdet.

”Om du tycker kontroll är viktig så kom till vår monter för att se och testa våra lösningar Marval MSM och Xtraction”

Marval MSM – Ärendehanteringssystem i världsklass

MSM används som ett servicedesk-, helpdesk- och kundtjänstsystem för ärendehantering och stöttar samtliga processer inom ITIL®. Samtidigt är det ett generellt system som kan användas inom alla typer av verksamheter som behöver snabb och effektiv ärendehantering i sin kundtjänst. Exempel på användningsområden är IT Service Management, Outsourcing Management, Facility Management, etc.
Både i Sverige och internationellt har Marval MSM erhållit ett antal utmärkelser från bl.a. itSMF för sitt kraftfulla ärendehanteringssystem.

Xtraction – Ett webbaserat rapportverktyg i världsklass

Xtraction är ett webbaserat självbetjänings- och rapportverktyg som erbjuder ett lättanvänt användargränssnitt (UI) med en dra-och-släpp-design som möjliggör snabb tillämpning. Xtraction gör det också möjligt för användare att snabbt och enkelt skapa rapporter och instrumentpaneler s k Dashboards.

Vi ses där!